ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ψινάκης και ο Ρέμος στο πλευρό των αστέγων


Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τους αστέγους αναλαμβάνει ο Ηλίας Ψινάκης. Πρόκειται για την εκστρατεία «Για ένα πιάτο φαί» που έχει ως στόχο να συνεισφέρει στην εξεύρεση πόρων που θα ενισχύσουν την κοινωνική δράση Αρχιεπισκοπής και μεγάλων δήμων της χώρας, σε ό,τι αφορά τα συσσίτια..

Στο πλευρό του θα είναι και ο Αντώνης Ρέμος όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ χωρίς όμως να αναφέρει κάτι παραπάνω.

«Το πρόβλημα είναι τεράστιο και θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας ξεπεράσει. Η σημαντικότερη αξία την οποία οι ενεργοί πολίτες πρέπει να κάνουμε πράξη , σήμερα είναι η έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη. Πιστεύω ότι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.»σημειώνει χαρακτηριστικά.

Όσο για το ποιοι θα συμμετέχουν;

«Απλοί πολίτες αλλά και φίλοι μου, οι οποίοι είναι γνωστά και σημαντικά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, επιστημονικό, αθλητικό και επιστημονικό χώρο, οι οποίοι έχουν ευαισθητοποιηθεί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και επιθυμούν να βοηθήσουν έμμεσα ή άμεσα.» απαντά και τονίζει

«Υπάρχουν πολλές ιδέες και πράγματα που μπορούν να γίνουν, όπως να οργανώσουμε συναυλίες, αγώνες όπου το αντίτιμο θα είναι μόλις 1 ευρώ. Τα χρήματα θα διατεθούν για να ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες προσπάθειες της Αρχιεπισκοπής και των δήμων και να μπει στο τραπέζι των οικονομικά αδυνάτων ένα πιάτο φαί. Αν χρειαστεί θα βγούμε ακόμα και στους δρόμους μοιράζοντας το συσσίτιο για να πετύχουμε τον στόχο μας.»


Πηγή: Έθνος