ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ήρε αρχοντικό στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη;


Κόμισσα της Άνδρου φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να γίνει η Ελένη Μενεγάκη, που οι φήμες την θέλουν να έχει αγοράσει αρχοντικό στο νησί αλλά και να έχει ρίξει παραδάκι στο ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στα Άχλα!

Σύμφωνα με τις φήμες, το «φτωχοκαλυβάκι» που πήρε η παρουσιάστρια βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί στην Χώρα, ενώ έχει γίνει μέτοχος στο ξενοδοχείο του καλού της, που έχει πάρει άδεια για εργασίες επέκτασης.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «People», σπίτι στην Άνδρο δεν έχει πάρει η παρουσιάστρια. Τι να το κάνει εξάλλου; Κοτζάμ ξενοδοχείο -και μάλιστα «πράσινο»- διαθέτει το αμόρε... «Κανένας από τους κατοίκους του νησιού δεν κατάφερε να το επιβεβαιώσει. Αν είχε κάνει η Μενεγάκη μια τέτοια αγορά, δεν θα το ήξεραν στο υποθηκοφυλακείο; Ε, εκεί δεν ξέρουν κάτι τέτοιο!», λέει άνθρωπος που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Άνδρο.

Όσο για τις επενδύσεις της; Κι εκεί άνθρακας ο θησαυρός! Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει πάρει το πράσινο φως για να επεκτείνει το ξενοδοχειακό του συγκρότημα στα Άχλα, όμως, η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει ανάμειξη σε αυτό, παρά το ότι την έχουμε δει πολλάκις να κόβει βόλτες στη μονάδα και να συνομιλεί με εργαζόμενους, μηχανικούς κτλ.. «Τίποτα από αυτά δεν πλησιάζει την αλήθεια, γιατί η Ελένη μπορεί να έχει πολλά πράγματα στο μυαλό της, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει ακόμα τίποτα στην πράξη», λέει άτομο από το περιβάλλον της.

Στο μεταξύ, σχεδόν κάθε weekend πάει στο νησί η Ελένη, όπου κυκλοφορεί με τον Μάκη της σαν κάθε άλλο ζευγαράκι, τουτέστιν χεράκι χεράκι και αγκαλίτσα! «Ντύνεται απλά και χαιρετάει όποιον της μιλάει», αποκαλύπτει στο περιοδικό κάτοικος της Άνδρου.

Το ζευγάρι έχει αδυναμία στο φρέσκο ψάρι και στις βόλτες στο Μπατσί, ενώ αποφεύγουν το night life και τα μπαράκια.

Τα παιδιά της, πάντως, δεν τα παίρνει μαζί, παρά τις σχετικές φήμες που οργιάζουν...