ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ελένη Μενεγάκη Ποιες εμφανίσεις ξεχώρισε από το «Dancing With the Stars»;


Για τις χορευτικές φιγούρες των σταρ που την εντυπωσίασαν περισσότερο στο σόου του ΑΝΤ1, μίλησε στην εκπομπή της η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.


Η Ελένη Μενεγάκη, που ήδη πριν από την έναρξη του παιχνιδιού είχε ξεχωρίσει τη συμμετοχή της Ελεονώρας Μελέτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το 'χει», αποκάλυψε ότι βρήκε τη χθεσινή χορευτική επίδοσή της «εντυπωσιακή και σέξι» συμπληρώνοντας ότι ήταν αναμενόμενο για την ίδια ότι η παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» θα χορέψει πολύ ωραία και ότι δεν χρειαζόταν να έχει καθόλου άγχος, όπως είχε χαρακτηριστικά εξομολογηθεί λίγο πριν την έναρξη του «Dancing With the Stars» η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακόμα μια συμμετοχή που ξεχώρισε η παρουσιάστρια του Alpha ήταν αυτή της Μαριέττας Χρουσαλά για την οποία δήλωσε: «Όταν άκουσα να της βάζουν “5” και “6” στη βαθμολογία, λέω δεν πάνε καλά! Η κοπέλα χόρεψε πολύ καλά! Την αδικήσανε».

Η Ελένη Μενεγάκη εντυπωσιάστηκε επίσης και από την επίδοση του Τρύφωνα Σαμαρά για τον οποίο σχολίασε ότι αρχικά δεν περίμενε να μπει τόσο εύκολα «στο πετσί του ρόλου». «Πίστευα ότι κάποια στιγμή θα του ξεφύγει κανένα χέρι με το ψαλίδι όταν χόρευε, αλλά ήταν πολύ καλός. Μπράβο του!» σχολίασε χαμογελώντας.
yupi.gr