ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μέντιουμ έλυνε τα μάγια κάνοντας σεξ με τις πελάτισσές του!


Το κληρονομικό του χάρισμα επέβαλε να κάνει σεξ με την πελατεία του!

«Σπαθάτος» άντρας από Μ θα σου λύσει το ερωτικό πρόβλημα.Αυτά έλεγε το μέντιουμ της Πάτρας στην απελπισμένη 50χρονη που απευθύνθηκε σε αυτόν για ...
να της «λύσει» τα μάγια.Και για να το καταφέρει την έπεισε να κάνουν σεξ τουλάχιστον τρεις φορές.
Το περιστατικό θυμίζει μία παλιά ιστορία της Πάτρας με πρωταγωνιστή ένα μέντιουμ που ανάγκαζε τις γυναίκες πελάτισσές του να κάνουν έρωτα μαζί του.
Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και σήμερα στην Πάτρα, αφού σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, γνωστό μέντιουμ την υποχρέωσε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του (τρεις φορές όπως η ίδια είπε) προκειμένου να την βοηθήσει... να ξεπεράσει το ερωτικό πρόβλημά της!
Η καταγγελία έγινε σε γυναίκα του περιβάλλοντός της, η οποία ασχολείται με την χαρτομαντεία! Το θύμα, σύμφωνα με το πατρινό site dete.gr, ονομάζεται Βάσω, είναι παντρεμένη, γύρω στα 50 και διαμένει στην περιοχή του πρώην Δήμου Μεσσάτιδος.
Όπως εκμυστηρεύθηκε στη γυναίκα – μέντιουμ, αναγκάστηκε να φύγει από τον άνδρα (κλαίγοντας κιόλας) όταν κατάλαβε πως εκμεταλλευόταν τις αδυναμίες της όχι μόνο χρηματικά (της είχε αποσπάσει 3.500 ευρώ) αλλά και ερωτικά! «Με έβαζε να του γδύνομαι και μου έκανε έρωτα με σκοπό να μου λύσει το πρόβλημα» δήλωσε η γυναίκα.
Η οποία είναι παντρεμένη και είχε καταφύγει στον άνδρα μέντιουμ προκειμένου να τη βοηθήσει σε οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Η 50χρονη δεν μπορεί φυσικά να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία, αφού ο σύζυγός της δεν γνωρίζει το παραμικρό. Ετσι περιορίστηκε στο να «εξομολογηθεί» την αμαρτία της, στη γυναίκα χαρτορίχτρα.


Πηγή: iefimerida