ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Μια έπαυλη για τα σκυλιά της Paris Hilton!



 


Το «ζω σκυλίσια ζωή», δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτή που ζουν τα σκυλιά της Paris!

Η πάμπλουτη κληρονόμος, όχι μόνο αγαπά τους τετράποδους φίλους της, αλλά έχει φροντίσει να τους εξασφαλίσει μια ζωή όλο ανέσεις την οποία θα ζήλευαν πολλοί άνθρωποι.

Τα συμπαθητικά τετράποδα -18 τον αριθμό-, έχουν τη δική τους βίλα που όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες είναι super lux! Τι πισίνες, τι air condition, όλα τα έχουν στη διάθεση τους τα αγαπημένα της τσιουάουα, τα οποία σημειωτεόν διαθέτουν τη δική τους ντουλάπα- έχουν και ολόκληρη γκαρνταρόμπα βλέπετε-, όπως και τα προσωπικά τους κρεβάτια.
Εξωτερικά, η έπαυλη των σκυλιών της Paris είναι τόσο προσεγμένη που μοιάζει με… κουκλόσπιτο! Όλα τα΄χει. Όσο για τους αγαπημένους «φίλους» της; αν μπορούσαν να μιλήσουν σίγουρα θα την ευγνωμονούσαν γι΄αυτό που ζουν. Όπως και να΄χει η Paris εισπράττει τη χαρά από τα πρόσωπα τους, αφού όπως λέει αυτή είναι η μεγαλύτερη της ικανοποίηση.

Τώρα θέλετε να μάθετε πόσο κόστισε η όλη ιστορία στην 30χρονη κληρονόμο; Να σας ενημερώσουμε ότι 250.000 δολάρια της πήγε "το μαλλί", που αν κρίνουμε από τη χαρά της, δεν «τα κλαίει» καθόλου τα λεφτουδάκια της!
star.gr