ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Παράπονα για τα τραγούδια του γιορτινού «Dancing»



Ήδη τα ζευγάρια του Dancing έχουν μάθει τα τραγούδια που θα χορέψουν στο εορταστικό live την Κυριακή του Πάσχα και οι πρόβες αλλά και οι γκρίνιες είναι στο...
full.

Elvis Presley έλαχε στην Αγγελική Ηλιάδη, η οποία δεν ενθουσιάστηκε και τόσο, σε αντίθεση με την Ελεονώρα Μελέτη που δηλώνει πανέτοιμη να μπει στο πετσί του ρόλου και να χορέψει το «Like A Virgin» της Madonna!

Μάλλον απογοητευμένη από το «Angie» των Rolling Stones που της έλαχε είναι η Μαρία Τσουρή, η οποία δεν έκυψε την προτίμησή της στα πιο δυνατά τραγούδια. «Μου άρεσε εντάξει, απλά θέλω κάτι που θα με κάνει να δώσω ένταση και δύναμη. Είναι όλα αργά και κουνιστά, εγώ θέλω ρυθμό», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον τραυματισμό της μίλησε η Νατάσα Καλογρίδη, που ομολόγησε ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο πόδι της. «Δεν είναι μόνιμος ο πόνος, αλλά ώρες ώρες έρχεται και μου την δίνει», δήλωσε, ενώ ο παρτενέρ της συμφώνησε ότι κάποιες φορές η ηθοποιός... σφαδάζει!

Το «Think» της Aretha Franklin θα χορέψει ο Αργύρης Αγγέλου, που δήλωσε ότι θα συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη παρά το άγχος. «Θα συνεχίζει να κλέβει και να κερδίζει τις εντυπώσεις», είπε η παρτενέρ του και παίνεψε τον μαθητή της!

Πηγή: star