ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

«Ξεσάλωσε» στον Σχοινά η εκπρόσωπος της Αρμενίας στην Eurovision



Μέχρι τελικής πτώσης χόρεψε η εκπρόσωπος της Αρμενίας στην Eurovision, Emmy, που βρέθηκε στην Αθήνα για την προώθηση του τραγουδιού της! Η μελαχρινή τραγουδίστρια... το έριξε έξω και ξεφάντωσε μέχρι το πρωί στο bar restaurant των βορείων προαστίων όπου εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς.

Ο Διονύσης καλωσόρισε την Emmy στο μαγαζί και της ζήτησε να ανέβει στη σκηνή για να πει το «Boom Boom», το ξεσηκωτικό κομμάτι που στέλνει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού η Αρμενία.

Εν μέσω χειροκροτημάτων και με διάθεση για χορό, η Emmy πήρε το μικρόφωνο και έδωσε ρεσιτάλ, ενώ ο Έλληνας τραγουδιστής χόρεψε μαζί της!

Πάντως, η τραγουδίστρια είχε και... απορίες, αφού έμεινε με το στόμα ανοικτό όταν της έδωσαν ένα πανέρι με γαρύφαλλα! «Γιατί πετάνε τα λουλούδια έτσι στον τραγουδιστή;», ρώτησε και όταν της είπαν ότι είναι ένδειξη θαυμασμού.... δεν σταμάτησε να ρίχνει σε όλους!

Σαν καλός οικοδεσπότης, ο Διονύσης ευχαρίστησε την Emmy για το τραγούδι και της ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλό κουράγιο για την Eurovision που «θέλει γερό στομάχι», όπως χαρακτηριστικά είπε!

star.gr