ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

DWTS Daily: Τι θα χορέψουν τα ζευγάρια την Κυριακή του Πάσχα;

Το απόγευμα της Δευτέρας, στην εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου βρέθηκαν όλα τα εναπομείναντα ζευγάρια που συμμετέχουν στο σόου...
Ενώ έχουμε συνηθίσει κάθε Δευτέρα στο «Dancing With The Stars daily» να φιλοξενείται συνήθως το ζευγάρι που αποχωρεί κάθε Κυριακή και να αναφέρεται στους λόγους που μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι, αυτή τη φορά δε συνέβη κάτι τέτοιο. Ο λόγος, φυσικά, ήταν ότι την Κυριακή που μας πέρασε το σόου δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της 4ήμερης απεργίας των τεχνικών. Έτσι, η Ευγενία Μανωλίδου κάλεσε στο πλατό της εκπομπής όλα τα ζευγάρια που έχουν απομείνει για να κάνουν ζωντανά και ηλεκτρονικά την κλήρωση των τραγουδιών που θα χορέψουν την Κυριακή του Πάσχα. Η κλήρωση έγινε ζωντανά τελικά μόνο για τα μισά ζευγάρια, αφού δεν έφτασε ο χρόνος της εκπομπής κι έτσι την Τρίτη το απόγευμα οι τηλεθεατές θα μάθουν τι θα χορέψουν και τα υπόλοιπα ζευγάρια.

Εκτός από την κλήρωση των τραγουδιών, προβλήθηκαν στην εκπομπή και βίντεο από το Dancing With The Stars της Αγγλίας με αποσπάσματα από χορογραφίες των ζευγαριών που χορεύουν σε αυτό. Όλοι οι συμμετέχοντες του ελληνικού Dancing, βλέποντας τις χορογραφίες αυτές δήλωσαν ότι αγχώθηκαν για το τι μπορεί να τους ζητηθεί στο μέλλον να κάνουν και τι απαιτήσεις θα έχουν από την κάθε καινούρια τους χορογραφία. Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής μάθαμε ότι την Κυριακή του Πάσχα θα χορέψουν “Free Style”, χορός που δε θα έχει συγκεκριμένη τεχνική και χορογραφία και όλα τα τραγούδια που θα χορέψουν είναι πασίγνωστα κομμάτια, θρύλοι της μουσικής.

Ακολουθεί η λίστα με τα ζευγάρια που έμαθαν ήδη τι θα χορέψουν, αλλά και ποιο τραγούδι είναι αυτό που καλούνται να χορογραφήσουν:

Αγγελική Ηλιάδη και Ηλίας: «Blue suede shoes», του Elvis Presley

Αργύρης Αγγέλου και Έμιλυ: «Think», της Aretha Franklin

Γιώργος Γερολυμάτος και Φωτεινή: «Still loving you», των Scorpions

Ελεονώρα Μελέτη και Ηλίας: «Like a virgin», της Madonna

Κώστας Μαρτάκης και Μαρία: «Beat it», του Michael Jackson

Μαρία Τσουρή και Παναγιώτης: «Angie», των Rolling Stones

yupi.gr