ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ο Πασχάλης είναι ο πατέρας του παιδιού



 
Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την εφετειακή απόφαση η οποία είχε κρίνει ότι πατέρας του πεντάχρονου γιου της πανεπιστημιακού Ουρανίας Τουτουντζή είναι ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης. 
 
Ειδικότερα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.
Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η Τουτουντζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη στο κέντρο που τραγουδούσε ο καλλιτέχνης και στη συνέχεια υπήρξε ερωτική σχέση, ενώ οι συναντήσεις τους γίνονταν στο σπίτι της.
Ο καλλιτέχνης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού παρά τις οχλήσεις της μητέρας του. Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.
Εξάλλου, υπογραμμίζει η εφετειακή απόφαση ότι και ο ίδιος ο καλλιτέχνης αποδέχεται μία ερωτική συνεύρεση με την Τουτουντζή.
www.mesogianews.gr