ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Λιάννα Κανέλλη: Ψάχνω δουλειά στην τηλεόραση και δεν βρίσκω

«Η κυρία που θα υποδεχθώ τώρα τα έχει κάνει όλα» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος καλωσορίζοντας στην εκπομπή του τη Λιάνα Κανέλλη, λίγο πριν αρχίσει να απαριθμεί ποια είναι αυτά τα «όλα».



Κι εκεί που η μπάντα άρχισε να παίζει το «Smoke on the Water» των Deep Purple, η Λιάνα έκανε την είσοδό της και πλησιάζοντας τον Κωστόπουλο, ενώ λικνιζόταν στο ρυθμό του τραγουδιού, του είπε: «Ανήκω σε εκείνη την παλλαϊκή κατηγορία που μόλις ακούσει μουσική αρχίζει και κουνιέται».

«Τελευταία ως εκπρόσωπος είσαι σοβαρή, γι αυτό σου έβαλα ροκ, για να μην παρεξηγηθούμε» απάντησε ο Κωστόπουλος και ως παλιά καραβάνα στην τηλεόραση η Κανέλλη του το γύρισε: «Η ΚΝΕ παίζει το καλύτερο ροκ». Βέβαια ούτε αυτό άφησε ασχολίαστο ο Κωστόπουλος, λέγοντας της «Ναι, ξέρω. Είναι οι Doors».

Με καλεσμένη τη Λιάνα Κανέλλη το θέμα ήταν φυσικά η τηλεόραση και οι εμφανίσεις της ως «άτυπου εκπροσώπου του κόμματος» όπως είπε ο παρουσιαστής για να του απαντήσει η βουλευτής του ΚΚΕ: «Κάνεις λάθος. Τα τελευταία δύο χρόνια ψάχνω δουλειά στην τηλεόραση αλλά δε βρίσκω».

Ο Κωστόπουλος της πρότεινε βέβαια να κανονίσει κάτι στον Alpha, αλλά η Λιάνα του απάντησε «δεν το κόβω». Και συμπλήρωσε: «Ως φιλοξενούμενη δεν κοστίζω τίποτα. Την τηλεθέασή μου την κάνω. Το show το κάνω. Η μασκότ. Γιατί να με πληρώσουν».

Και απάνω που πήγαινε ο παρουσιαστής να φτιάξει το κλίμα και να κάνει το παιχνίδι με τις ερωτήσεις του, η Λιάνα Κανέλλη, του ζήτησε ένα «πενηντάρικο» και αμέσως τον έζωσαν τα φίδια γιατί κατάλαβε ότι η καλεσμένη του θα άναβε τσιγάρο.

«Να δούμε πόσα θα πληρώσω απόψε», είπε, ενώ η Λιάνα Κανέλλη του εξηγούσε ότι το πρόστιμο για το πρώτο είναι πενήντα ευρώ συν τη σύσταση. Τελικά ο Κωστόπουλος έβγαλε 100 ευρώ και τα έβαλε «κάβα», όπως είπε, ενώ η καλεσμένη του υποσχέθηκε να καλύψει τη διαφορά.

Μιλώντας για την τηλεόραση η Λιάνα Κανέλλη είπε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει σήμερα πρωινή εκπομπή με θεματολογία που –όπως είπε- καθορίζουν άλλοι. Μάλιστα όταν ο Κωστόπουλος της είπε ότι θα πρέπει ανάμεσα στα πολιτικά να λέει και κάτι για τη Μενεγάκη, η Λιάνα είπε κοφτά ότι αυτό δεν γίνεται χωρίς αυτό να σημαίνει πως «είναι ότι χειρότερο στον κόσμο η Μενεγάκη».

Τέλος διέψευσε ότι της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο Dancing, ενώ μιλώντας για τις τηλεοπτικές κόντρες της είπε ότι δεν επιτίθεται απλά «ανάβει» όταν ακούει να λένε ψέματα. Τώρα ποιον έφερε ως παράδειγμα δε θέλει ρώτημα. Εννοείται ότι το πρώτο πρόσωπο που ανέφερε ήταν ο Θόδωρος Πάγκαλος με τον οποίο έχει …συγκρουστεί πολλές φορές τόσο στη Βουλή όσο και στα τηλεοπτικά παράθυρα.