ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Το Lipstick που δείχνει πότε η γυναίκα θέλει sex...


Αυτό το lipstick δεν είναι ένα απλό lipstick...Είναι ένας απρόσμενος σύμμαχος στα χέρια των αντρών! Είναι ένας... οδηγός για το πότε κάθε κοπέλα θέλει sex! Αρκεί να προσέξετε τα χείλη της... Αν αλλάξουν χρώμα, είναι ώρα για δράση...Το νέο πρωτοποριακό προϊόν κυκλοφόρησε στο εξωτερικό και αναμένεται να κάνει θραύση.

Πρόκειται για ένα ειδικό lipstick, που αλλάζει χρώμα όταν η κοπέλα που το φοράει νιώθει ερωτική έξαψη. Έτσι ο άντρας που τη συνοδεύει καταλαβαίνει πότε η κοπέλα του θέλει να της χαρίσει λίγη από την τεστοστερόνη του!
Το Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss εφευρέθηκε στην Καλλιφόρνια και, σύμφωνα με τους ειδικούς, ''είναι ό,τι πρέπει για τα ερωτικά ραντεβού''.
Μπορεί όμως να αποβεί και εξαιρετικά ντροπιαστικό για μία κοπέλα, εάν το φοράει στην καθημερινότητά της. Φανταστείτε να κάθεστε στο λεωφορείο και ξαφνικά να αλλάξει το χρώμα στο lip gloss... Τι θα σκεφτεί ο διπλανός σας;

Αλλά και οι άντρες μπορεί να μπερδευτούν με το νέο προϊόν. Πώς μπορεί να είστε
σίγουρος ότι η κοπέλα, που προσπαθείτε να ρίξετε στο κρεβάτι, έχει αναστατωθεί μαζί σας και όχι με τον απέναντι, ας πούμε!


ΠΗΓΗ