ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μαρία Μπεκατώρου : Το πρώτο δοκιμαστικό για το «Master Chef Junior»



Απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν στο Mega με το πρώτο δοκιμαστικό της Μαρίας Μπεκατώρου για το «Master Chef Junior», το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έγινε την περασμένη Δευτέρα. Η παρουσιάστρια ωστόσο δεν έχει υπογράψει ακόμη για την καινούρια τηλεοπτική προσπάθειά της. Είναι όμως θέμα ημερών να συμβεί.

Εξάλλου, το τρέιλερ του «Master Chef Junior» με σλόγκαν «Μάγειρες από κούνια» είναι έτοιμο, και το κανάλι περιμένει την υπογραφή της γλυκιάς Μαρίας Μπεκατώρου για να το βγάλει στον «αέρα».

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του «Master Chef», Γιάννης Λουκάκος, Λευτέρης Λαζάρου και Δημήτρης Σκαρμούτσος έχουν συμφωνήσει ήδη να διδάξουν τους λιλιπούτειους μάγειρες.

Συνολικά θα λάβουν μέρος δώδεκα παιδιά ηλικίας οκτώ έως δώδεκα ετών, τα οποία φυσικά δεν θα είναι έγκλειστα και σε κάθε επίσκεψή τους στο παιχνίδι θα έχουν δίπλα τους τους γονείς τους.

Άλλωστε, το κόνσεπτ θέλει η όλη διαδικασία να θυμίζει περισσότερο στα παιδιά παιχνίδι και όχι διαγωνισμό. Έτσι δεν θα υπάρχουν αποχωρήσεις. Επιπλέον, έπαθλο θα κερδίσουν όλα τα παιδιά και δεν θα είναι χρηματικό ποσό. Επίσης, δεν θα αναδειχθεί ένας νικητής — κερδισμένοι είναι όλοι. Σκοπός του πρότζεκτ είναι τα παιδιά να έρθουν κοντά με τη μαγειρική και να μάθουν να αγαπούν το υγιεινό φαγητό.

Η παραγωγή σχεδιάζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα γύρω στον Ιούνιο, αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μαγειρικά σκεύη θα είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά.

Το «Master Chef Junior» θα ξεκινήσει στη μικρή οθόνη τον επόμενο Οκτώβριο και θα ολοκληρωθεί δυο μήνες αργότερα, το Δεκέμβριο του 2011. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα μεταδίδεται τις καθημερινές, αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα.
yupi.gr