ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Λούκας Γιώρκας: «θα κάνω κατάθεση ψυχής το βράδυ του ημιτελικού»


«Κατάθεση ψυχής» είναι έτοιμος να κάνει ο Λούκας Γιώρκας το βράδυ του ημιτελικού της Eurovision, ερμηνεύοντας το ραπ ζεϊμπέκικο «Watch my Dance».
O νεαρός τραγουδιστής δηλώνει...
αισιόδοξος που οι πρόβες βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο «και αυτό μας ενθαρρύνει περισσότερο. Ανυπομονησία νιώθω περισσότερο».

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του στην Τουρκία για τις ανάγκες προώθησης του τραγουδιού του, ο Κύπριος καλλιτέχνης λέει: «ήμουν προκατειλημμένος, σκεφτικός και λίγο τραβηγμένος. Προσπάθησα να πάω και να το δω σαν ένα απλό ταξίδι. Οφείλω να πω ότι δεν κατάφερα να το κάνω, να το νιώσω 100% αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι η αντιμετώπιση του κόσμου εκεί, με έκανε να νιώσω πάρα πολύ καλύτερα και πολύ πιο άνετα».

Αισιόδοξος για την πορεία του κομματιού στην Ευρώπη, είναι και ο συνθέτης του Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, που όπως είπε «τα κομμάτια που κάνουν αίσθηση και ψηλές θέσεις στη Eurovision είναι αυτά που δεν έχουν συνταγή και είναι πρωτότυπα. Εμάς μας ενδιαφέρει να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα μας με ένα κομμάτι που μας αφορά σαν Έλληνες. Είναι η μουσική μας γλώσσα και είναι τα αισθήματα που θέλουμε νε εκφράσουμε και να πούμε σε όλη την Ευρώπη».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το «Watch my Dance» γράφτηκε καθαρά για τη Eurovision: «το κομμάτι συντέθηκε από μένα μέσα σε πέντε λεπτά. Η μουσική γράφτηκε μπορεί και σε λιγότερο από πέντε λεπτά». Άλλωστε όπως πιστεύει «το πάθος δεν σε οδηγά περισσότερο και δεν χρειάζεται περισσότερο».


star