ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Αποτοξίνωση τώρα!


Επειδή «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού», ξεκινήστε αποτοξίνωση, σήμερα!

Το Πάσχα πέρασε και ελπίζουμε καλά, αλλά μαζί του «πέρασε» κι έφυγε και το νούμερο του τζιν που φορούσατε πριν τις γιορτές. Όχι όμως χωρίς γυρισμό...


Τι πρέπει να γνωρίζουμε και τι πρέπει να κάνουμε, λοιπόν;

* Να κάνουμε μία αποτοξίνωση, δηλαδή να αποφύγουμε την κατανάλωση κρέατος, γαλακτοκομικών και αυγών, ειδικά όσοι από εμάς το παράκαναν αυτό το διάστημα. Στατιστικά το διάστημα μετά τις γιορτές διπλασιάζονται τα κρούσματα στομαχικών διαταραχών, λόγω τις υπερβολικής κατανάλωσης κρέατος γλυκών και αλκοόλ. Μια δίαιτα με έμφαση σε ρύζι, πουρέ, μακαρόνια, φρούτα και λαχανικά, θα αποτελούσε μια καλή επιλογή για την ομαλοποίηση της στομαχικής λειτουργίας.

* Να γνωρίζουμε πως τα κιλά των διακοπών χάνονται εύκολα διότι ο οργανισμός δεν τα έχει αφομοιώσει, που σημαίνει ότι με ένα σωστό διαιτολόγιο, μπορούν να χαθούν μόνιμα & χωρίς επιπτώσεις για την υγεία μας. Μην τα αφήσετε, λοιπόν, να «σας κάτσουν», αλλά αντιμετωπίστε τα άμεσα.

* Να μην εμπλεκόμαστε με δίαιτες στερητικές και δίαιτες-αστραπή γιατί η γρήγορη απώλειας βάρους, αν δεν είναι μύθος, είναι απλά επικίνδυνη και χωρίς μόνιμα αποτελέσματα. και του μόνιμου αποτελέσματος μπορεί να είναι πραγματικά επικίνδυνη. Η δε συχνή αυξομείωση βάρους, επηρεάζει αρνητικά όχι μόνο την ψυχολογία μας, αλλά και τον μεταβολισμό μας.

* Να μην ξεχνάμε ποτέ πως πέρα από τη δίαιτα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να χάσετε τα Πασχαλινά κιλά, κι αυτήν μόνο έπειτα από την καθοδήγηση ειδικού διατροφολόγου, η άσκηση θα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας.


Πηγή: queen.gr