ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Κάνετε σεξ μέσα στο αεροπλάνο με 425 δολάρια!


Χρυσές δουλειές κάνει η Flamingo Air, μια μικρή αεροπορική εταιρία ιδιωτικών τζετ στις ΗΠΑ, η οποία δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να ...

κάνουν σεξ στα 10.000 πόδια για 425 δολάρια την ώρα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 21 χρόνια, όταν ο Ντέιβ ΜακΝτόναλντ, πιλότος από το Σινσινάτι, είχε την ιδέα να προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία στο αεροπλάνο του.
Οι συνάδελφοί του τον προκάλεσαν να το κάνει, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν θα ενδιαφερθεί. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να είναι πιο λάθος, καθώς μέχρι σήμερα χιλιάδες άτομα έχουν ανταποκριθεί θετικά στην ιδέα του Ντέιβ.
Ο ΜακΝτόναλντ κάνει καθημερινά μέχρι 8 ωριαίες πτήσεις με το μικρό αεροπλάνο του, ενώ η λίστα αναμονής για να πραγματοποιήσει κάποιος τη φαντασίωσή του να κάνει σεξ στα 10.000 πόδια φτάνει μέχρι και τον 1 μήνα.

"Τα πιο αστεία πράγματα που μου έχουν συμβεί είναι να με χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού ένας φελλός από σαμπάνια και το τακούνι μιας γόβας στο αυτί. Πάντως ευχαριστώ το θεό που πρέπει να φοράμε ακουστικά, οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα θορυβώδεις", λέει ο ΜακΝτόναλντ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το 90% των πελατών του είναι γυναίκες, οι οποίες κανονίζουν να πετάξουν με το ταίρι τους είτε για να αναθερμάνουν τη σχέση τους, ή για να σώσουν το γάμο τους, "ή απλώς για διασκέδαση".

πηγη 24wro