ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Η Google πληρώνει τους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών


Η Google ανακοίνωσε ότι στο εξής θα πληρώνει ορισμένους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, έτσι ώστε ο «γίγαντας» των αναζητήσεων να μπορεί να καταγράφει κάθε διαδικτυακή τους κίνηση. Οι εθελοντές στο νέο πρόγραμμα της Google θα αμείβονται με....


δωροκάρτες 25 $ της Amazon. Με τη συνδρομή τους θα λάβουν 5$ και για κάθε τρίμηνο παραμονής τους στην υπηρεσία θα λαμβάνουν 5$. Μάλιστα, εάν συμφωνήσουν να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα σε όλους τους υπολογιστές του σπιτιού τους, θα λαμβάνουν αρχικά 100$ και μετά 20$ κάθε μήνα για ένα έτος. Οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν μια επέκταση του διαδικτυακού περιηγητή, η οποία επιτρέπει στο Google να παρακολουθεί ποιες ιστοσελίδες επισκέπτονται και πως τις χρησιμοποιούν.

«Το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος αυτού φαίνεται περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Google έχει επιβάλει μια νέα πολιτική σχετικά με τη προστασία των ιδιωτικών δεδομένων», επισημαίνει το διάσημο blog «Search Engine Land».

Η νέα πολιτική της Google πρόκειται να τεθεί σε ισχύ τη 1η Μαρτίου, η οποία θα της επιτρέπει να καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών στο Gmail και στο YouTube. Ωστόσο, όλος ο τεχνολογικός κόσμος και μη έχει εκφράσει τη πλήρη διαφωνία του και η εταιρία πρόκειται να υπερασπιστεί τον εαυτό της μπροστά από το Κογκρέσο.


trelokouneli.gr