ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Το νέο μέλος των Ράδιο Αρβύλα



Μια νέα χαριτωμένη παρουσία προστέθηκε από τη Δευτέρα στην «τρελοπαρέα» του Ράδιο Αρβύλα.

Ανοιχτόχρωμη, με λαμπερά μάτια, η νεαρή καλλονή ξετρέλανε κυριολεκτικά τον Αντώνη Κανάκη και τους υπόλοιπους Αρβύλες.


Απ’ όσα είπαν οι ίδιοι τη συμφωνία δεν την έκλεισε κάποιος μάνατζερ, αλλά ήταν μία αυθόρμητη εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή και συνεργασία στην εκπομπή.

Η νεαρή ακούει στο όνομα Angel, προσωρινά όμως -όπως είπε και ο Α. Κανάκης- αφού αν δεν της αρέσει θα το αλλάξουν.

Δεν πρόκειται φυσικά για κάποια τηλεοπτική περσόνα αλλά για μία χαριτωμένη σκυλίτσα, την οποία βρήκαν οι Αρβύλες και την υιοθέτησαν.

«Ντρέπεται η καημένη» είπε ο Κανάκης παρουσιάζοντάς την στους τηλεθεατές και ζήτησε τη βοήθεια του Στάθη για τις συστάσεις.

Αυτό που απομένει όμως είναι η Angel να γίνει αποδεκτή και από τη Σαρδέλα, το γνωστό σκυλί των Ράδιο Αρβύλα, που όπως είπαν και οι ίδιοι «δεν ζει και τις καλύτερες στιγμές του, με ένα άλλο θηλυκό μέσα στο στούντιο».

Η Angel ωστόσο βρέθηκε με λουρί, που σημαίνει ότι από κάποιο σπίτι την έχει κοπανήσει, και οι Ράδιο Αρβύλα δεν γινόταν να μην θίξουν το θέμα. «Αν την αναγνωρίζετε, αν την βλέπετε» είπε ο Κανάκης απευθυνόμενος στα αφεντικά της, αλλά δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση του, αφού τον έκοψε ο Σερβετάς λέγοντας: «Ναι, αν την γνωρίζετε να μας πείτε το όνομα της».

Το όλο σκηνικό συμπλήρωσε ο Στάθης ο οποίος απευθυνόμενος και αυτός στα πρώην αφεντικά της Angel είπε: «Αν την γνωρίσετε, ξεχάστε την. Θα την κρατήσω».

«Ε, θα κάνουμε βέβαια και ένα τεστ DNA και ξεχάστε αυτά του Πασχάλή περί στιγμιαίου λάθους και τέτοια» είπε ο Κανάκης ξαναπαίρνοντας το λόγο.

Η νεαρή Angel, δεν ξέρει βέβαια που έμπλεξε, αλλά για την ώρα δείχνει να το διασκεδάζει, αν και μια ταραχή όσο να ναι την έπαθε.