ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ρουβάς- Ρέμος- Μαζωνάκης Σκυταλοδρομία αστέρων στο "Θάλασσα" !


Το Σάββατο έπεσε η αυλαία για το «Face 2 Face» του Σάκη Ρουβά και της Άννας Βίσση στο «Αθηνών Αρένα». Όμως ο 39χρονος σταρ δεν πρόκειται να ξεκουραστεί αρκετά, μιας και σε περίπου ένα μήνα ξεκινά και πάλι τις εμφανίσεις του, αυτή τη φορά στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα».


Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του «S Club», και έχοντας και πάλι στο πλευρό του την Τάμτα, αλλά και τους Cabin 54, ο Σάκης Ρουβάς θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο κέντρο της παραλιακής, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, 23 Απριλίου. Μάλιστα, το μαγαζί θα λειτουργήσει και το βράδυ της Ανάστασης, ενώ, συνολικά, ο αριθμός των εμφανίσεων θα είναι περιορισμένος.

Μετά τον Σάκη Ρουβά, τη σκυτάλη στο «Θάλασσα» θα πάρει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του εκεί στις 9 Ιουνίου και να συνεχίσει μέχρι τα τέλη Ιουλίου (συγκεκριμένα μέχρι τις 30).

Τέλος, στις 25 Αυγούστου προγραμματίζεται να κάνει την πρεμιέρα του στο ίδιο μαγαζί ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

Θυμήσου την πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και της Άννας Βίσση στο «Αθηνών Αρένα».
yupi.gr