ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kouskous4@hotmail.gr

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Μπορείς και εσύ να αποκτήσεις βασιλικό τίτλο…σε λίγα λεπτά


Το ξέρω ότι έχετε ακούσει τόσα πολλά για τον γάμο του...
πρίγκιπα William και της Kate Middleton που απλά έχετε εκνευριστεί. Σίγουρα έχετε ζηλέψει λίγο. Μα γιατί όλος ο κόσμος να ασχολείται με αυτό το ζεύγος. Με τον γάμο του. Και η απάντηση είναι ότι απλά είναι πρίγκιπας… γι’ αυτό.

Άλλο να παντρευτεί η Άντζελα Δημητρίου( Αγγελική Κιουρτσάκη) με τον Γιώργο Τρούπη για τρίτη – τέταρτη φορά( έχω χάσει τον έλεγχο) και άλλο να παντρεύεται ο πρίγκιπας William.

Βέβαια στο ιντερνετ υπάρχει μια λύση για εσάς που θέλετε να έχετε ένα βασιλικό όνομα. Να είστε sir… βρε αδερφέ.. έστω και για μια μέρα. Βάζοντας λοιπόν σε αυτή την εφαρμογή get your own royal name,το όνομα, των επώνυμο και την πόλη σας.. .γίνεστε αυτόματα μέλος μιας βασιλικής οικογενείας. Και βεβαίως μπορείτε να το κοινοποιήσετε στους φίλους σας στο Facebook και στο Twitter!!!

Για παράδειγμα η Antzela Dimitriou από την Αθήνα… λέγεται πια Dame Antzela Musgrave Dimitriouham of Athensport… Τα σέβη μας.